ANUNŢ PUBLIC

Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din România,  titular al investiției:  "REABILITARE, MODERNIZARE TABĂRĂ PENTRU COPII, AMENAJARE CURTE, BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului aupra mediului proiectul: "REABILITARE, MODERNIZARE TABĂRĂ PENTRU COPII, AMENAJARE CURTE, BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” – propus a fi realizat în orașul Sovata, str. Tivoli, nr. 12, judeţul Mureș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș, din Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de: luni, între orele 9 – 15, și marți-vineri între orele 9 –12, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

cookieAcest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora!