A diákok tanulási stílusának, attitűdjének feltérképezése

RMPSZ tagság

Regisztráljon a tagsággal járó előnyökért:
- ingyenes és kedvezményes továbbképzések
- naprakész információszolgáltatás
- egyszerű ügyintézés
Jelentkezés

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének Partiumi Oktatási és Módszertani Központja pályázat útján elnyert anyagi támogatással – Magyarország Kormánya – Belügyminisztérium – a Máramaros megyei tagszervezettel együttműködve, évközi továbbképző programot szervez 2024. április 5-7. közötti időszakban.
  
A képzés rövid ismertetése:
A képzésben résztvevők megértik, hogy a tanulás minden estben egyéni, a „pedagógia a különbségek világa”. A pedagógusok módszertani készletének bővítése a cél saját élményű tanuláson keresztül. Olyan, a tanítási órán alkalmazható módszereket ismerhetnek meg, melyek alkalmazásával növelhető a tanulói elköteleződés, a motiváció, az egyéni tanulási utak támogatása és az együttműködés.
Ahhoz, hogy megfelelően tudjuk segíteni tanítványainkat, el kell fogadnunk, hogy a tanulás egyéni folyamat, sokféleképpen, sokféle úton történhet. A résztvevők megismerik Gardner elméletét a többszörös intelligenciáról és az ehhez kapcsolódó, az egyéni tanulási utak támogatásához használható tesztet, annak alkalmazási, értékelési módjait. Tapasztalatot szereznek arról, hogy a tanulás egyéni konstrukció eredménye. Megismerik a konstruktivista tanuláselméletet és az azt támogató gyakorlati lehetőségeket.
 
Képzők: Mandák Csaba és Tratnyek Magdolna
Célcsoport: partiumi és Szilágy megyei óvodapedagógusok, tanítók, tanárok
Maximális létszám: 25 fő
Óraszám: 20 óra
Időpont: 2024. április 5-7. Kezdés: 2024. április 5., 16 óra
 
Helyszín: Kós Károly Általános Iskola, Szamosardó
 
•        Az RMPSZ a rendelkezésére álló pályázati támogatásból biztosítja a szakmai programot. Étkezést nem biztosítunk, útiköltséget nem áll módunkban megtéríteni.
•        A továbbképzésre az RMPSZ-tagsággal rendelkező pedagógusok pályázhatnak.
•        A pedagógusok a 50 lej részvételi díj befizetésével nyerik el a részvételi jogot. A befizetés jelentkezéskor, kizárólag bankkártyával történik az RMPSZ honlapján.
 
Jelentkezési határidő: 2024. április 3.
 
Demeter Emőke Csilla, programszervező
partium@rmpsz.ro, 0771772311

Az RMPSZ rendezvénye Magyarország Kormánya – Belügyminisztérium támogatásával valósul meg.
cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.