Erasmus+ FELHÍVÁS OKTOPUSZ II

KEDVES KOLLÉGÁK!

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége részt vesz az „OktOpusz Kárpát-medencei oktatásszakmai műhely fejlesztése és működtetése című 2023-1-HU01-KA220-SCH-000152750 számú ERASMUS+ projektben, melynek célja egy Kárpát-medencei magyar pedagógusokból álló szakmai közösség létrehozása, melynek alapjait a projekt első körében partnereink közreműködésével már lefektettük. Létrehoztunk egy oktatásszakértői adatbázist, a regisztrált szakértők kereshetővé váltak és elindult a tudásmegosztási folyamat, melynek révén számos értékes képzési órával gazdagítottuk az érdeklődőket.

Keressük  azokat a lelkes, kreatív, innovatív pedagógusokat, akik szeretnék a projekt  résztvevőjeként gyarapítani és megosztani másokkal tudásukat, szakmai tapasztalataikat azokban a tudásteremtő műhelyekben, melyeket együtt hozunk létre.

Jelentkezz TE is!
Lehetőséget kapsz a nemzetközi együttműködésre, közös munkára, együtt gondolkodásra a határon túli minőségi magyar nyelvű oktatás fennmaradása és fejlesztése érdekében.

Az adatbázisba bekerülő szakértők:
    • ingyenes továbbképzésben részesülnek (a projekt keretében 60 órás szakértői alapképzés Magyarországon),
    • szakmai fejlődési lehetőségekhez jutnak: szakirányú továbbképzések, konferenciák, publikáció,
    • az RMPSZ által szervezett munkacsoportokban, szakmai anyagok kidolgozásában, mentorálási és képzési feladatokban vehetnek részt,
    • részei lesznek egy Kárpát-medencei szakmai közösségnek.

Az adatbázisba való bekerülés feltétele a jelentkezési lap kitöltése, az abban megfogalmazott elvárások teljesítése és kötelezettségek vállalása.
A pályázatok benyújtási határideje: 2024. május 20.
A projekt keretében kiválasztott 25 fő esetében figyelünk az arányos megoszlásra nem, városi/vidéki környezet, oktatási szintek (óvoda, elemi, általános felső tagozat, középiskola, szakiskola), szakértői területek szerint.





„OktOpusz Kárpát-medencei oktatásszakmai műhely fejlesztése és működtetése című és 2023-1-HU01-KA220-SCH-000152750 számú projekt
KIVÁLASZTÁSI KRITÉRIUMOK  - RMPSZ

Az RMPSZ 25 új résztvevőt von be a projektbe az alábbi kritériumok szerint:

1. Arányos megoszlás nem, városi/vidéki környezet, oktatási szintek (óvoda, elemi, általános felső tagozat, középiskola, szakiskola), szakértői területek szerint.
2. Követelmények a pályázó felé:
   - Releváns szakmai tapasztalat
   - Szakmai jövőkép megléte
   - Motiváció a projektben val részvételre és az RMPSZ-szel való hosszú távú együttműködésre.

Ezeket a pályázó a jelentkezési kérdőívben feltöltött motivációs levéllel és szakmai önéletrajzzal támasztja alá.

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.