Erdélyi pedagógusok is jelentkezhetnek június 23-ig a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Nyári Egyetemére Komáromba és Rimaszombatra

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2022. július 11 – 15. között 30. alkalommal szervezi meg Nyári Egyetemét Komáromban, Rimaszombatban és kihelyezett helyszínként Sopronban. Komáromban 6, Rimaszombatban 4, Sopronban 1 szakcsoport indítását szervezik, melyek mindegyike 30 órás képzést tartalmaz a kiegészítő programokkal együtt.

Az ünnepélyes megnyitó 2022. július 11-én, 14,30 órakor kezdődik a Tiszti Pavilon dísztermében.                     

A nyitóelőadást Csépe Valéria akadémikus, a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság elnöke Quo vadis (közép-)európai közoktatás?  címmel tartja.

A komáromi zárórendezvényre 2022. július 15-én, pénteken, 15,00 órai kezdettel kerül sor a Danubius Szálló nagytermében. Záróelőadást tart Horváth Ádám, digitális oktatási szakértő, Az oktatás jövője címmel.  

Rimaszombatban a zárás 12,15 órától a Csillagház dísztermében lesz.

A részletes programot és a jelentkezést az SzMPSz honlapján találják: https://szmpsz.sk/12637-2/


A Kárpát-medencei testvérszervezetek pedagógusait korlátozott létszámmal szeretettel várják a nyári egyetemre Komáromba vagy Rimaszombatba. Sopronba csak hazai pedagógusoknak van lehetőségük pályázni.

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.