Online is részt lehet venni a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

Hibrid formában, a személyes és online részvétel lehetőségével 2022. január 13-15-e között tartják a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amely a felsőoktatási intézmények legnagyobb seregszemléje, és amely 2022-ben a modellváltó egyetemekre és a határon túli magyar felsőoktatási intézményekre fókuszál.

 

A szakkiállítás célja a megerősödött intézmények és magasabb színvonalú képzéseik, valamint az ezekre alapozott karrierutak és –lehetőségek bemutatása. A kiállítás nyitónapján az Educatio témáihoz kapcsolódó, a látogatók számára is nyilvános konferencia keretében elismert hazai szakértők vitatják meg a legújabb felsőoktatási trendeket, jógyakorlatokat és az új modellel működő egyetemek perspektíváit.

 

A januárban első alkalommal hibrid formában megrendezésre kerülő rendezvény a személyes részvételen kívül online látogatást is lehetővé tesz. A magyar felsőoktatási ágazatirányítás kiemelt jelentőségűnek tartja a kiállítás sikerességét, informatív és attraktív online és offline tartalmakkal szeretné mozgósítani a felvételiző fiatalság minél nagyobb részét.

 

Az Educatio online felülete olyan rendezvény platform, mely ötvözi a modern kihívásoknak legmagasabb szinten megfelelő videó konferencia, web streaming és regisztrációs megoldásokat, továbbá lehetőséget biztosít az érdeklődők és kiállítók közötti interaktív kommunikációra, valós rendezvényhez hasonló élményt nyújtva a résztvevők számára. Így az érdeklődők akár online is részt vehetnek a kiállításon, amely ugyanolyan élményt és információkat nyújt számukra, mintha személyesen vennének részt.

 

A 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításról további információt a https://www.educatioexpo.hu oldalon találhatnak, ugyanitt megtekinthetik a kiállítás programját, illetve regisztrálni tudnak azok, aki részt kívánnak venni a kiállításon.

 

 

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.