Holnap (szerdán) délig lehet még regisztrálni A tanulási motiváció növelése - online kontakt továbbképzés távoktatási órákkal című, 30 órás pedagógus-továbbképzésre

Az Oktatási Hivatal EFOP-3.10.1-17-2017-00001 „Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival" projektje keretében A tanulási motiváció növelése - online kontakt továbbképzés távoktatási órákkal című, 30 órás pedagógus-továbbképzésre várja a jelentkezéseket.

A továbbképzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. szeptember 15-én, szerdán 12.00 óráig az alábbi linken lehet:
https://www.oktatas.hu/konfreg/!KonfReg/index.php/konfreg/index/tanulasi_motivacio_novelese_efop3101

Részletes információt a MEGHÍVÓ és a TÁJÉKOZTATÓ tartalmaz, további kérdéseikkel Kozmáné Bata Zsuzsannát kereshetik a +36-30-461-59-10-es telefonszámon vagy a kozmane.bata.zsuzsanna@oh.gov.hu e-mail-címen. 


Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy a projekt keretében megrendezésre kerülő Pályaorientáció a középiskolában II. pedagógus-továbbképzést a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították.

A továbbképzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. szeptember 24-én 12.00 óráig az alábbi linken lehet:

https://www.oktatas.hu/konfreg/!KonfReg/index.php/konfreg/index/palyaorientacio_pedtovabbkepzes

A 10 órás továbbképzést 2021. szeptember 26-ig bármikor elvégezhetik.
(E képzésnek nem feltétele a Pályaorientáció a középiskolában I. elvégzése.)
A továbbképzés meghívója ITT érhető el.

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.