Pályázati lehetőség iskolai csoportok részére a Jövő Hősei élményprogramra

Heroes of the Future - A Jövő Hősei élményprogram a fenntarthatóságról Budapest, HungExpo, 2021. november 30. - december 5.


A pályázaton nyertes iskolák 30 fős diákcsapatot küldhetnek 2 kísérőtanárral a Planet Budapest 2021 Expóra. Esetükben az utazás, szállás (ha szükséges) és a program minden egyéb költségét a szervezők fedezik. A nyertes diákok lehetőséget kapnak, hogy az Expó keretében a Jövő Hősei (Heroes of the future) kalandpályán végigmenjenek, illetve a Te bolygód (Your Planet) interaktív kiállítást és élményközpontot megnézzék.

A Planet Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó 2021. november 29. és december 5. között a Magyar Kormány szervezésében kerül megrendezésre, fővédnöke Áder János köztársasági elnök. A rendezvény célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók. A kalandpálya körülbelül 75 perces vezetett program, a diákok egy időutazáson vesznek részt, ahol a döntéseikkel megváltoztathatják a világ sorsát.

A Planet Budapest 2021 rendezvény egyik kiemelt programja a diákoknak szóló A Jövő Hősei - Ifjúsági élményprogram a fenntarthatóságról (Heroes of the future). November 30. és december 5. között 4.680 diák, vagy másképpen 156 db 30 fős diákcsapat kap lehetőséget a kalandpályán végigmenni.

Részletes pályázati kiírás:

https://diakcsoport.planetbudapest.hu/letoltes/Heroes_of_the_future_-_palyazati_kiiras.pdf
Bejelentkezési felület: https://diakcsoport.planetbudapest.hu/

cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.