A személyi jövedelemadója 3,5%-át a felajánlhatja a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége részére.

Az RMPSZ 1991 óta, vagyis több mint harminc éve tevékenykedik a minőségi magyar oktatás szolgálatában. A kezdetektől a romániai magyar pedagógusok és diákok érdekképviselete az alapvető célkitűzésünk. Stratégiánk alapján 2021-25 közötti periódusban arra törekszünk, hogy a továbbképzési programjainkkal, az országos konferenciákkal, a tematikus szakmai beszélgetésekkel, a diákok számára szervezett versenyek és táborok révén az erdélyi pedagógustársadalom igényeire támaszkodva olyan általános szakmai témákat dolgozzunk fel amelyek a gyermekközpontúság, az új pedagógiai kihívások, az oktatási paradigmaváltás, az iskolai nevelés, és a digitális pedagógia témaköröket ismertetik.

Szakmai programjaink mellett az RMPSZ az infrastrukturális fejlesztések révén járul hozzá a minőségi magyar nyelvű oktatás megvalósulásához.

A felajánlásokból származó támogatás által Ön is ösztönzőjévé válhat a minőségi magyar oktatás (tovább)fejlesztésének. Olyan többletforrást biztosíthat az RMPSZ számára, amely eszközzé válik az erdélyi magyar oktatási élet fejlődésében.

Ha egyetért a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének szemléletével, kitűzött céljaival, kérjük, éljen a lehetőséggel, és személyi jövedelemadójának 3,5%-át ajánlja fel május 22-éig a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége részére.

Felajánlását online is megteheti, vagy a mellékelt űrlapot kitöltve juttassa el az RMPSZ címére (Csíkszereda, Petőfi utca 4.)!


cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.