Felhívás adófelajánlásra

Kedves Pedagóguskolléga! Kedves Szülő! Tisztelt Támogatónk!

Adófizető állampolgárként hajlamosak vagyunk inkább a kötelezettségekre koncentrálni, hiszen az adókulcsok, határidők, feltételek adottak, és a megkeresett pénzünknek egy jelentős részéről nem rendelkezhetünk. Személyi jövedelemadónk 3,5%-ának felajánlása viszont egy lehetőség, amellyel jó célokra irányíthatjuk a befizetett adónk egy részét, évente egyszer döntést hozhatunk, amellyel civil szervezeteknek, ügyeknek, társadalmi kezdeményezéseknek lehetünk segítségére. A felajánlás tehát egyszerre egy gesztus, felelős állampolgári lépés, ugyanakkor egy állásfoglalás is a támogatásra kiválasztott civil kezdeményezés mellett.

Személyi jövedelemadójának 3,5%-a a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének is felajánlható. A Szövetség több mint három évtizede foglalkozik a romániai magyar közoktatás fejlesztésével, támogatásával, a benne dolgozók és tanulók jóllétével, érdekeinek képviseletével. Pedagógus-továbbképzési programok, konferenciák, tanácskozások, diákversenyek és -táborok, támogatási programok, illetve infrastrukturális fejlesztések révén járul hozzá a minőségi magyar nyelvű oktatás megvalósulásához. Állandó, nagy lélegzetvételű és rendszeres támogatásnak örvendő programjai mellett nagyon fontos, hogy a váratlan helyzetekben is segíteni tudja a magyar oktatás ügyét. Ezért fontosak a támogatói felajánlások. 

Kérjük, éljen a lehetőséggel, ajánlja fel május 25-éig személyi jövedelemadójának 3,5%-át a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének, ezzel támogatva a romániai magyar oktatás ügyét! Válassza az online ügyintézést vagy a mellékelt űrlapot kitöltve juttassa el az RMPSZ címére (Csíkszereda, Petőfi utca 4.)!

Köszönjük támogatását!
cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.